Рівне:

Створення та просування сайтів

В Чернівецькій області вбивцю пенсіонера затримали протягом кількох годин

Чернівецька область 03-гру, 2011, 14:079 prov 1 092
Близько 7 години ранку 1 грудня до Сокирянського РВ УМВС України в Чернівецькій області надійшло повідомлення від 30-річної жительки села одного з сіл, про те, що вона виявила мертвим свого сусіда. Виїхавши на місце пригоди правоохоронці виявили у вказаному будинку тіло 83-річного господаря з ознаками насильницької смерті. При огляді трупа були виявлені тілесні ушкодження у вигляді різаних ран шиї з пошкодженням кровоносних судин.
Для розкриття цього злочину був піднятий по тривозі особовий склад Сокирянського та Кельменецького райвідділів міліції, і невдовзі правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві літнього чоловіка.
Затриманий, 27-річний уродженець АР Крим, який тимчасово проживав у тому ж селі, був раніше судимий за аналогічний злочин. Напередодні увечері, близько 22 години, він прийшов до чоловіка у гості, а оскільки пенсіонер його добре знав, він впустив молодика до будинку. Гість одразу ж дістав ніж і наніс господарю будинку тілесні ушкодження у вигляді різаної рани шиї. Переконавшись, що пенсіонер не подає ознак життя він обшукав будинок та викрав гроші у сумі майже 3 тисячі гривень. Після цього втік. Вдома він спалив свій одяг зі слідами крові, а ніж, яким скоїв вбивство, викинув у вигрібну яму туалету. Після цього покинув межі району і переховувався в одному із сіл сусіднього району у свого знайомого, де і був затриманий оперативниками.
Наразі затриманий перевіряється на причетність до скоєння інших злочинів на території області, а слідчим відділенням Сокирянського РВ УМВС порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу (Умисне вбивство), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.


Сектор зв’язків з громадськістю УМВС
України в Чернівецькій області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору