Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині зіпсували собі життя … власними руками

Хмельницька область 04-гру, 2011, 14:189 prov 1 167
До лінійного відділу міліції на станції Хмельницький звернулись працівники одного із залізничних підприємств і повідомили про те, що у них сталася крадіжка.
Невідомі особи, зламавши двері боксу, проникли в складське приміщення, звідки викрали ремонтне обладнання загальною вартістю 20 тисяч гривень. У ході оперативно-розшукових заходів міліціонерам вдалося затримати працівника цього ж підприємства, який в цей час знаходився «на лікарняному».
Затриманий розповів, що одного дня він разом зі своїм родичем вирішили проникнути до складського приміщення і викрасти ремонтне обладнання, так як вдома відбувався ремонт і йому вкрай необхідні були інструменти. Так і зробили. Дочекавшись ночі, взяли автомобіль, зламали ворота заїзду на підприємство і до ранку все, що можна було звідти забрати, вони загрузили в авто і зникли.
Після «вдалої оборудки» викрадачі не зупинилися. Виявляється, протягом тижня вони скоїли ще три злочини. Хлопці демонтували і порізали електроопори, які належать Хмельницькому обленерго. Крім того, порізали причеп, який належить одному з колективних сільськогосподарських підприємств.
Якби їх вчасно не затримали правоохоронці лінійного відділу на станції Хмельницький, то можна собі уявити, якої шкоди, вони могли б завдати своєю бурхливою злодійською діяльністю.
Стосовно затриманих порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. До речі, обидва підозрювані ще досить молоді, їм лише по 21 року. Шкода, що вони руйнують собі життя власними руками.


УМВСУ на ПЗЗ
СЗГ УМВСУ в Хмельницькій області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору