Рівне:

Створення та просування сайтів

Правоохоронці Закарпаття ведуть боротьбу зі шкільними прогульниками

Закарпатська область 06-гру, 2011, 11:329 prov 1 017
Працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей Іршавського РВ УМВС України в Закарпатській області, вивчивши ситуацію по освітніх закладах району, ініціювали рейд, аби виявити школярів, котрі без поважних причин прогулюють уроки.
Так, у селі Осій майор міліції Олеся Зейкан та її колега дільничний інспектор старший лейтенант Іван Зем’янський разом з освітянами та сільським головою відвідали сім’ї, де виховуються, так би мовити, проблемні діти. Зокрема, потрапили у поле зору правоохоронців двоє тамтешніх підлітків 14 і 16 років, які майже по три місяці не були у школі. Як з’ясувалося, один з хлопців вирішив забути про свій навчальний заклад після конфлікту з батьком.
Та своєрідним рекордсменом з невідвідування дітьми школи, певно, є село Собатино. З прогульниками та їхніми батьками правоохоронці провели роз’яснювальну роботу. До речі, у кількох сім’ях міліціонери вже бували і раніше, але, як виявилося, профілактичні бесіди потрібного результату не дали. Таких батьків (а їх аж семеро) притягнуто до адміністративної відповідальності.
Як повідомила співробітниця ВКМСД Іршавського РВ УМВС Олеся Зейкан, такі рейди правоохоронці мають намір проводити не як одноразову акцію, а періодично протягом усього навчального року. При цьому перевірятимуться також місцеві кафе, бари, інші заклади масового відпочинку молоді та місця скупчення неповнолітніх, де полюбляють підлітки бувати замість уроків.
Про це повідомили з Іршавського РВ УМВС України
в Закарпатській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору