Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині 19 молодих людей стали помічниками депутатів обласної ради

Рівненська область 06-гру, 2011, 11:489 prov 940
5 грудня 2011 року в приміщенні Рівненської обласної ради відбулася зустріч з фіналістами проекту «Молодий помічник депутата». На Рівненщині він проводиться уперше за ініціативи громадських організацій та за підтримки обласної ради й облдержадміністрації. З перемогою присутніх особисто привітали голова ради Юрій Кічатий, його перший заступник Михайло Кривко, керуючий справами виконавчого апарату ради Микола Яцюк. А також депутати обласної ради Роман Василишин, Микола Красько, Олеся Ткачук, Петро Колодич, Сергій Качановський. Вони вручили молодим людям відповідні посвідчення. Варто зауважити, що новоспечені помічники депутатів працюватимуть на громадських засадах.
До фіналу проекту дійшли 19 молодих людей. Троє з них стали помічниками голови обласної ради. Загалом же на участь у проекті було подано 76 анкет, з яких організатори обрали 50 претендентів. За перемогу вони боролися довгих вісім місяців: відвідували семінари-тренінги, брали участь в он-лайн конференціях на теми, які стосуються розвитку різних галузей економіки області, вивчали особливості роботи органів місцевого самоврядування, взяли участь у роботі стратегічної ради Рівного і регіону та Рівненському міжнародному форумі з агрологістики. І найголовніше – захищали власні проектні ідеї, що і стало вирішальним у виборі майбутніх переможців.
Голова обласної ради Юрій Кічатий, передусім, подякував молодим людям за ініціативність та бажання спробувати власні сили в новому проекті. Він зауважив, що його фіналісти своєю працею, наполегливістю, розумом довели здатність приймати важливі для громади рішення, здійснювати аналіз та пропонувати оптимальні шляхи розв'язання суспільних проблем. Голова ради також наголосив, що всі напрацювання, які представили фіналісти проекту, заслуговують на те, щоб бути втіленими у життя.
Зі свого боку, одна з фіналісток проекту Наталія Курилюк - випускниця Національного університету «Острозька академія» та помічник депутата обласної ради Світлани Левицької, подякувала організаторам проекту за надану можливість власного розвитку. І зазначила, що проект унікальний тим, що спрямований на ефективну роботу та плідну співпрацю влади з молоддю.
У підсумку голова обласної ради Юрій Кічатий повідомив, що шістьом молодим людям, які стали помічниками голови обласної ради та облдержадміністрації, посвідчення будуть вручені завтра, 6 грудня, під час ІІ Форуму органів місцевого самоврядування в обласному академічному музично-драматичному театрі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору