Рівне:

Створення та просування сайтів

Під час оперативної закупівлі у Млинові затримали торговця марихуаною

Рівненська область 15-гру, 2011, 10:139 prov 1 014
32-річний рівнянин Микола вже давно потрапив в полу зору працівників відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків. Товсту крапку у його незначних операціях з продажу наркозілля 10 грудня поставили бнонівці, задокументувавши факт продажу майже двох кілограмів марихуани.
Як прокоментував в.о. начальника ВБНОН УМВС В’ячеслав Кузик, працівники міліції затримали чоловіка у Млинові в ходi проведення оперативної закупки, коли той за 17500 гривень збув 1600 грамів марихуани. Як з’ясувалось пізніше, для 32-річного Миколи, уродженця Млинова, ця зустріч з правоохоронцями вже не перша, адже за його плечима вже є судимості. Зокрема, в Польщі його двічі судили за крадіжку, збереження зброї й наркотиків. Усю наркотичну рослинність працівники міліції вилучили та направили на дослідження в НДЕКЦ при УМВС.
– За цим фактом слідчі порушили кримінальну справу за частиною 2 статті 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), – додав В’ячеслав Кузик. – За скоєне йому загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі підозрюваний затриманий та знаходиться в ІТТ Млинівського РВ УМВС.
Про це Провінційці повідомила Вікторія ІВАШИНЮТА, СЗГ УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору