Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному купили квартири СБУ, міліціонерам та прокурорам за 1,69 млн грн

Головна 15-гру, 2011, 10:369 prov 5 584
Органи місцевої влади Рівненської області 9 – 12 грудня за результатами тендерів уклали угоди на придбання трьох квартир в обласному центрі пільговим групам громадян.
Загальна вартість угод склала 1,69 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».
Зокрема, Томашгородська селищна рада Рокитнівського району Рівненської області за 343 тис грн придбала у фізичної особи Рабович С.Н. трикімнатну квартиру для забезпечення житлом воїна-інтернаціоналіста. Закупівлю здійснено за процедурою «у одного учасника», що в обґрунтуванні пояснено виникненням термінової потреби, – передають «Наші гроші».
«Відповідно до листа Державної служби з питань інвалідів та ветеранів від 24 листопада 2011 року №3227/01/23/11, який надійшов в Томашгородську селищну раду 31 листопада 2011 року, вхідний №03-06/418, Томашгородській селищній раді з метою використання бюджетних коштів у поточному році запропоновано невідкладно провести процедуру закупівлі квартири для воїна-інтернаціоналіста за кошти державного бюджету», – йдеться в обґрунтуванні.
Головне управління з питань будівництва та архітектури Рівненської облдержадміністрації придбало двокімнатну квартиру за 448 тис грн. у ППФ «Асканіт», як службове житло для Управління СБУ в Рівненській області. Також придбано за 447 тис грн двокімнатну квартиру, як службове житло для управління МВС України в Рівненській області. Крім того, управління Рівненської ОДА придбало у ТОВ «Реноме-Євробуд» двокімнатну квартиру в якості службового житла для Прокуратури Рівненської області за 448 тис грн.
Квартири придбанні на первинному ринку в цегляному домі на 2 – 7 поверхах. Згідно з документацією конкурсних торгів, квартири мають балкон, обладнані лічильниками електроенергії, води та газу. Також житло має бути обладнано пластиковими вікнами та броньованими дверми.
ZIK
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору