Рівне:

Голубці, фаршировані овочами і яйцем

Кулінарні рецепти 11-янв, 2012, 15:329 prov 983
Всі складові рецепту:
свіжа капуста - 250г
морква - 1-2 невеликого розміру
корінь петрушки - 1 / 2 частина
цибуля ріпчаста - 1 / 2 частина
ріпа - 1 / 2 частина
олія рослинна - 10г
сметана - 1 ст.л.
яйце - 1 шт

Листя капусти припустити в невеликій кількості молока до напівготовності. Листя нафарширувати сумішшю з підсмажених цибулі, моркви, ріпи, кореня петрушки і дрібно нарубаного звареного круто яйця. Залити голубці сметаною і згасити в духовці.
При подачі до столу заправити утворився при гасінні соком.
Схожі новини
Створення та просування сайтів Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Календар
«    Май 2021    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Вгору