Рівне:

Створення та просування сайтів

Курка фарширована

Кулінарні рецепти 12-січ, 2012, 15:189 prov 1 497
Вам знадобиться:
курка - 1 шт. (1-1.5 кг);
відварений рис - 3 ст.л.;
яблуко - 1 шт.;
родзинки (без кісточок) - 1 ст. л.;
порошок каррі - 1 ч. л.;
цукор -1 ст. л.;
імбир мелений - за смаком;
соєвий соус - 1 ст. л.;
паприка - 1 / 2 ч.л.;
сіль - за смаком.
Спосіб приготування:
Очищені, натерті або тонко нарізані яблука змішати з рисом, родзинками, каррі, цукром і імбиром. Отриманою сумішшю фарширувати курку. Зашити і покласти на блюдо. Змішати карі, соєвий соус і паприку в кашку і намазати нею курку. Запікати 18-20 хвилин при повній потужності.
Смачного!
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору