Рівне:

Створення та просування сайтів

ПРЕС-РЕЛІЗ про події та злочини в Рівненській області за 13-15 січня 2012 року

Кримінал 16-січ, 2012, 12:249 prov 1 420
За вихідні на території Рівненщини зареєстровано 442 повідомлення про події та злочини, з яких 218 знайшли своє підтвердження та уже розкриті працівниками міліції.
Коротко про криміногенну обстановку в області:

13 січня
- Із одного з торгових центрів Рівного викрадено жіночу кофту з хутра кролика. Сума збитку становить близько півтори тисячі гривень. А от у Млинові з будинку 49-річної місцевої жительки невідомою особою, шляхом підбору ключа, скоєно крадіжку двох жіночих шуб.
- Із незамкненого будинку 77-річного мешканця села Українка Острозького району викрадено майже одну тисячу гривень та мобільний телефон. Сума збитку встановлюється. Загалом за добу до міліції Рівненщини надійшло шість повідомлень про крадіжки мобільних телефонів.
- У Кузнецовську із незамкненого автомобіля 37-річного рівнянина скоєно крадіжку майже двох тисяч гривень.
- Працівниками міліції встановлено, що 22 грудня 2011 року крадіжку електроплити, килима, м'ясорубки та інших речей домашнього вжитку з підсобного приміщення господарства 64-річної мешканки Смиги Дубенського району вчинив її 36-річний односельчанин.
- За добу міліціонерами на Рівненщині виявлено вісім фактів незаконного обігу наркотичних засобів. Один з них мав місце у Млинові, де у 19-річного місцевого жителя вилучено понад 15 грамів сухої подрібненої речовини рослинного походження, ззовні схожої на марихуану. «Дурман» направлено на дослідження в НДЕКЦ.

14 січня

- З подвір'я господарства 51-річної жительки Демидівки викрадено металеві ворота. Загалом до міліції надійшло чотири повідомлення про крадіжки металевих хвірток в ніч на 14 грудня. Сума збитку встановлюється.
- У Березному з кишені куртки 24-річного жителя Бронників Рівненського району викрадено гаманець з чотирма сотнями гривень, мобільний телефон та банківську картку. Сума збитку встановлюється.
- Шляхом розбиття віконного скла, з будинку 36-річного жителя села Тинне Сарненського району скоєно крадіжку мобільного телефону.

15 січня

- З незамкненого автомобіля 51-річного жителя Рокитного, що знаходився у подвір'ї будинку за місцем проживання останнього, в ніч на 15 січня викрадено акумулятор. Сума збитку встановлюється.
- В приміщенні одного з торгових центрів Рівного скоєно крадіжку мобільного телефону 24-річної місцевої жительки, який вона залишила без нагляду на прилавку. Збиток становить понад сімсот гривень.
- До міліції надійшло повідомлення про крадіжку з незамкненої кімнати гуртожитку у 18-річного рівнянина ноутбука. Сума збитку встановлюється.
- Працівниками міліції встановлено, що 20 липня 2011 року крадіжку грошей та золотих виробів з квартири 26-річної рівнянки, шляхом злому серцевини замка, вчинив 30-річний житель Київської області, який заарештований та знаходиться в слідчому ізоляторі обласного центру.

СЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору