Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині «глушити» рибу 22-річний чоловік збирався за допомогою саморобного пристрою

Рівненська область 25-січ, 2012, 12:309 prov 872
Незаконне зберігання зброї , боєприпасів, вибухівки – це злочин, за який передбачено кримінальну відповідальність. Під час проведення на території області цільової оперативно-профілактичної операції «Зброя та вибухівка», співробітники Рівненського районного відділу міліції активно долучилися до проведення заходів з виявлення зброї та вибухівки у жителів району, яку попри всі звернення, попередження та заборони, зберігають незаконно.
Під час несення служби у селі Метків оперуповноважені карного розшуку Рівненського РВ поблизу водоймища помітили невідомого чоловіка, який поводив себе підозріло. Міліціонери перевірили в незнайомця документи. Ним виявився 22-річний Сергій, житель одного із сіл Дубровицького району. В ході проведення зовнішнього огляду, виявили у нього при собі поліетиленовий пакет, який той намагався приховати. Під час перевірки вмісту пакету, у ньому було виявлено банку, ємністю два літри, наповнену сумішшю сріблястого кольору з підведеними до неї двома проводами, яка ззовні нагадувала саморобний вибуховий пристрій. Про це Провінційці повідомляє Олеся Шевченко із Рівненського РВ УМВС України.
Як пояснив вже у райвідділі Сергій, в Рівне приїздив до знайомих на тимчасові заробітки. Саморобний вибуховий пристрій чоловік збирався застосувати удля «глушіння» риби в одному із найблищих водойм.
Стосовно Сергія обрано міру запобіжного заходу – підписку про невиїзд.
Даний вибуховий пристрій направлений на дослідження в науково –дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС. Походження пристрою встановлює слідство. За цим фактом порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами). «Риболову» загрожує до п’яти років позбавлення волі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору