Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рокитнівщині міліціонери затримали злодія, який спеціалізувався на крадіжках вело – мототранспорту

Рівненська область 02-лют, 2012, 09:549 prov 873
Рокитнівські правоохоронці затримали злодія, який викрадав велосипеди та мотоцикли упродовж двох останніх місяців минулого року на території району.
У листопаді та грудні 2011 року до Рокитнівського РВ УМВС від громадян надходили повідомлення про викрадення велосипедів, мотоциклів та інший побутовий крам. Проте докладені правоохоронцями зусилля не давали бажаних результатів. Дільничні інспектори міліції перевіряли всіх раніше судимих та осіб, яки б могли бути причетні до даних злочинів та результатів не було. Однак завдяки наполегливій роботі працівникам карного розшуку в січні цього року вдалося затримати підозрюваного у скоєні зазначених вище злочинів. Ним виявився 18–річний Роман, житель с. Карпилівка Рокитнівського району. Оперативники затримали його коли той їхав вулицею на нещодавно викраденому мотоциклі. Власник транспортний засіб біля аптечного кіоску.
Під час дослідчої перевірки слідчі встановили, що за період своєї злочинної діяльності Роман скоїв крадіжку трьох велосипедів в жителів Рокитнівського району, а також здійснив угон ще двох мотоциклів. Молодик скоював не лише крадіжки вело та мототранспорту, а також не нехтував майном залишеним в салонах автомобілів.
Незрозумілим для міліціонерів було і те, що Роман виріс в благополучній родині. Батьки намагалися дати синові все, так як він був єдиною дитиною в сім’ї. Але син виріс і на повчання батьків перестав звертати увагу. Бродячий спосіб життя, зловживання спиртними напоями в результаті привели його на злодійський шлях. Зробивши крадіжку один раз, він вирішив, що все так буде і далі.
За словами начальника сектору карного розшуку Рокитнівського РВ майора міліції Олександра Муханькова, який брав безпосередню участь у розкритті злочинів, Роман всі виручені гроші від продажу краденого витрачав на спиртне та розваги.
В ході слідства було встановлено, що молодик викрадав велосипеди та мотоцикли, як з місць проживання громадян, так і залишені без нагляду на вулиці. На даний час співробітники міліції задокументували шість фактів злочинної діяльності підозрюваного. Як розповів начальник Рокитнівського РВ УМВС України в Рівненській області підполковник міліції Сергій Русанівськитй: – відносно «серійного крадія» порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених частиною 3 статті 185 (крадіжка) та частиною 1 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом). Триває слідство.
Про це Провінційці повідомила Тетяна ЧУБИК, Рокитнівський РВ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору