Рівне:

Створення та просування сайтів

Візир на дорозі

Кримінал 01-травня, 2008, 12:369 prov 1 593
Віднедавна на озброєнні ДАІ з`явився новий сучасний відеозаписуючий вимірювач швидкості руху транспортних засобів «Візир». На сьогодні в області таких приладів є два — у ВДАІ Здолбунівського району та Рівненській роті ДПС для обслуговування доріг державного значення.
Це прилад нового покоління. Він вимірює не тільки швидкість транспортних засобів, що рухаються, ще дозволяє робити фото та відеозапис порушення. Це дає змогу вирішувати конфліктні ситуації між працівниками ДАІ та порушниками правил дорожнього руху.
Щодня близько 120 порушень перевищення встановленої швидкості руху фіксують приладом працівники ДАІ в Рівненській області.
Відповідно до чинного законодавства, адміністративні протоколи за такі порушення направляються в суд. Новий прилад дає можливість вирішувати спірні питання щодо розгляду цього виду порушень у суді. Прилад має сертифікат та ліцензію.
Радар дозволяє вимірювати швидкість у стаціонарному та патрульному (під час руху) режимі на відстані не менше 400 метрів.
Об`єктив з десятикратним оптичним збільшенням забезпечує чисте, деталізоване, високо контрастне зображення з відмінною передачею кольорів та мінімальним викривленням. 2.5-дюймовий дисплей забезпечує працівникам ДАІ яскраве та чітке зображення в режимі зйомки, а також при перегляді порушниками фото — та відеозображень самого порушення.
Інспектори ДАІ та водії цілком задоволені роботою «Візиру». Це дає можливість і правоохоронцям, і водіям-порушникам уникати суперечливих ситуацій та конфліктів, а також економити час як водіїв-порушників, так і інспекторів, котрі складають адмінпротокол про порушення.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

вІТАЛІЙ 15-лис, 15:32

Де його можна купити і скільки він коштуе?
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору