Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівненській області за одержання хабара засуджено керівника районного відділу виконавчої служби

Кримінал 16-лют, 2012, 13:369 prov 1 469
7 лютого ц.р. Апеляційний суд Рівненської області залишив без змін вирок Острозького районного суду Рівненської області стосовно заступниці начальника Острозького управління юстиції – начальниці відділу державної виконавчої служби.
Посадовець, зловживаючи службовим становищем, вимагала у директора ТзОВ «Острозький завод безалкогольних напоїв» 26 тисяч гривень хабара за зменшення на 30 відсотків вартості арештованого майна підприємства (будівлі цеху розливного пива) та сприяння в купівлі цього об’єкту. Першу частину хабара у розмірі 10 тисяч гривень керівництво заводу мало передати її знайомому, який не був обізнаний про протиправну оборудку.
У липні 2011 року співробітники СБУ затримали посередника під час одержання грошей. Зловмисницю правоохоронці затримали того ж дня на одній з вулиць міста.
Вироком суду заступницю начальника Острозького управління юстиції – начальницю відділу державної виконавчої служби визнано винною у вчинені злочину, передбаченого ч.3 ст.368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України та засуджено до 5 років обмеження волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій в органах державної влади та місцевого самоврядування терміном на 2 роки та з конфіскацією всього належного їй майна.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору