Рівне:

Створення та просування сайтів

Фельдшер "лікувала" пацієнтів марихуаною

Україна 02-бер, 2012, 11:389 prov 843
Оперативні працівники служби протидії наркозлочинності Полтавщини затримали 22-річну працівницю однієї з районних лікарень області, яка під час зміни постачала марихуану наркозалежним «пацієнтам», повідомляють з ВЗГ УМВС України в Полтавській області.
Як з’ясувалося, наркоманами молодиця опікувалася майже рік. Для обслуговування постійних клієнтів медик використовувала службовий автомобіль. Під приводом виклику швидкої, жінка безперешкодно діставалася домівок постійних клієнтів, де власне і проводила «замісну» терапію.
Зі слів жінки, в середньому за одну зміну за «екстреною меддопомогою» зверталися від двох до трьох споживачів. Фельдшер зізнається, що за порцію коноплі, яку вона доставляла каретою швидкої, покупці розраховувалися наркотичним засобом. «Мені давали гроші – я купувала коноплю, – розповідає молодиця. – З дози мені віддавали частину».
Медпрацівниця і сама призвичаїлася до наркозілля більше року тому, коли долучилася до тіньового промислу. Жінка палила марихуану (рідше пила «Винт»), щонайменше, один-два рази на день, навіть під час зміни. Однак, за весь час роботи на швидкій її стан, в якому вона зазвичай виїжджала на виклики до хворих, які дійсно потребували фахової допомоги, жодного разу не викликав підозр у її колег!
Наразі за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконний збут наркотичних засобів), порушено кримінальну справу. Протизаконна фармакотерапія, яку провадила фельдшерка, може потягнути на реальний строк – реалізація наркотиків карається ув’язненням на термін від 5 до 10 років з конфіскацією майна.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору