Рівне:

Створення та просування сайтів

Півгодини знадобилося міліції, щоб затримати грабіжника зі стажем

Актуально 17-бер, 2012, 13:319 prov 1 284
Близько восьмої вечора 15 березня до чергової частини Гощанського РВ УМВС надійшло повідомлення від 36-річного Юрія, жителя села Андрусіїв Гощанського району, що невідомий відкрито заволодів його мобільним телефоном. Внаслідок оперативних дій працівників міліції особу зловмисника було затримано вже через півгодини.
Відразу після надходження дзвінка в міліцію на місце події виїхала слідчо-оперативна група. Як з’ясувалось, чоловік, який працював в смт Гоща, повертався ввечері з роботи додому. Так як на свою маршрутку він запізнився, то вирішив в село, де проживав, повертатися пішки. Недалеко від зупинки Юрій побачив двох невідомих чоловіків, які попросили в нього цигарку. Діставши її, один із них раптово схопив та вивернув його руку, забравши з кишені мобільний телефон та швиденько чкурнувши із своїм напарником у невідомому напрямку. За допомогою Юрій одразу ж звернувся до працівників міліції.
Правоохоронці за «гарячими» слідами встановили особу грабіжника. Ним виявився 30-річний Юрій мешканець Гощі, який вже був раніше судимий за частиною 2 статті 186 Кримінального Кодексу України (Грабіж) до чотирьох років позбавлення волі. Відбувши покарання, звільнився у 2011 році.
Та не минуло й року як зловмисник знову не втримався перед спокусою легкої наживи. За півгодини він встиг збути телефон і отримати за нього 60 гривень.
— За частиною 2 статті 186 Кримінального Кодексу України (Грабіж) порушено кримінальну справу, санкцією якої передбачено до шести років позбавлення волі, — зазначив старший слідчий Гощанського РВ УМВС Василь Миронець. — На підставі статті 115 Кримінально-процесуального кодексу України підозрюваний затриманий і знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.
Марина ЯРЕМЧУК, Гощанський РВ УМВС
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору