Рівне:

Створення та просування сайтів

У Москві снігопад призвів до багатокілометрових заторів

Україна і світ 21-бер, 2012, 11:139 prov 852
Снігопад, який йшов у Москві всю ніч і триває дотепер, призвів до утворення багатокілометрових заторів, повідомляє РІА Новини з посиланням на дані сервісу "Яндекс.Затори".
Станом на 9:00 за місцевим часом (7:00 за Києвом) завантаженість доріг оцінювалася в 7 балів з 10 можливих, хоча звичайно в цей час спостерігається не більш як 6 балів.
За даними інтернет-порталу "Метеоновини", інтенсивність снігопаду послабшає ближче до середини дня.
Сильний снігопад приніс у Москву за ніч більше третини місячної норми опадів, повідомляє інтернет-портал центра погоди "Фобос". "Всю минулу ніч у столиці тривав сильний снігопад, спровокований активним циклонічним вихром із центром над Нижнім Новгородом. Таким чином, за минулу добу в місті випало 37% від місячної норми за кліматом для березня", - сказано в повідомленні.
Разом з цим представник Гідрометцентру Росії повідомив, що за минулу ніч у російській столиці випало 17 міліметрів опадів. "Це чимало, хоча це далеко не екстремальні значення", - сказав співрозмовник агентства.
В Іспанії на зміну небачено ранній спеці прийшли по-справжньому зимові заметілі. На вулицях найбільших міст на південному сході країни всього за одну ніч виросли замети, при тому, що ще минулого тижня там було +25.
Джерело: РИА Новости
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору