Рівне:

Створення та просування сайтів

Вдалий початок сезону

Спорт 05-кві, 2007, 17:209 prov 1 258
Футбол
У неділю завершився відкритий обласний турнір з футболу ”Меморіал Володимира Шморгуна”, в якому взяли участь дванадцять колективів. Вперше у змаганнях боролися за перемогу команди Волинської та Хмельницької областей. Спочатку команди були поділені на дві групи. Потім по три кращі, із збереженням очок в поєдинках між собою, визначали кращого. Нинішнього року переможцем став оржівський ”ОДЕК”.

Команда-переможець впевнено і солідно пройшла недовгий чотиритижневий, турнірний шлях. Володар Кубка області та чемпіон області довів звання кращої команди Рівненщини. Із восьми поєдинків підопічні Григорія Шаламая перемогли у семи і лише в одному розійшлися миром із суперником. Такий початок сезону говорить про великі амбіції обласного флагмана футболу. Крім змагань обласного рівня ”ОДЕК” візьме участь у чемпіонаті та Кубку з футболу серед аматорських команд України.



Григорій Шаламай, головний тренер ”ОДЕКа”:



— Непогане враження після турніру, в якому змагалися пристойні команди. На жаль, проблема турніру одна — футбольні поля. Цей турнір ми використали як підготовку до нового сезону. Він буде для нас нелегким — виступатимемо на двох фронтах — в області та чемпіонаті і Кубку України серед аматорів.



Друге місце виборола команда ”Водник”. Незважаючи на поразку від кузнецовського ”Ізотопа” в останньому турі, студенти змогли випередити суперників за очками. Далі шістка кращих виглядає таким чином: ”Славія” — четверта, ”Случ” — п’ятий і ”ВОТРАНС” — шостий.



Організатори вручили нагороди призерам та кращим за номінаціями: воротар — Олексій Дем’янець, захисник — Юрій Базела, півзахисник — Олександр Колос, нападаючий — Андрій Давидюк. Перехідний Кубок оржівському „ОДЕКу” вручили син та онук Володимира Шморгуна — Олег та Павло.



Результати заключних турів: “ВОТРАНС” — “Водник” — 0:1, “Случ” — “Славія” — 1:3, “Ізотоп” — “ОДЕК” — 1:2; “ОДЕК” — “Случ” — 3:0, “Ізотоп” — “Водник” — 2:0, “Славія” — “ВОТРАНС” — 4:2.



По завершенні турніру організатори нагородили призерів та кращих за номінаціями.



Володимир Поліщук, голова Рівненської обласної федерації футболу:



— Вважаю нинішній турнір цікавіший за минулі. В ньому брали участь чемпіони двох сусідніх областей. По завершенні можу тільки побажати всім учасникам успіхів у змаганнях року. Думаю, цей турнір дав змогу краще підготуватися до нинішнього сезону.



Щодо організації турніру, то обласній і міській владі необхідно покращувати умови для змагань. Нинішні футбольні поля не відповідають ніяким вимогам. Ми їх проводимо так само, як багато років тому. Необхідні поля із штучним покриттям, місця для глядачів, роздягальні і душові для команд. Думаю, покращення буде. Необхідно поважати і гравців, і вболівальників.



Традиційні змагання є хорошою розминкою перед чемпіонатом області. У п’яницю-суботу у Клевані пройде турнір пам’яті Віктора Завадського. Потім стартує перший етап Кубка області, за яким розпочнеться чемпіонат області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору