Рівне:

Створення та просування сайтів

Сім років позбавлення волі загрожує підозрюваному за те, що той начебто заступився за дівчину

Рівненська область 10-кві, 2012, 18:489 prov 974
В кінці березня, близько 21 години до міліції Березнівського району надійшло повідомлення про те, що невідомі особи поблизу автовокзалу у м. Березне вчинили між собою бійку. Такі повідомлення, коли чоловіки намагаються вирішити стосунки кулаками, правоохоронці фіксують досить часто. Проте, цього разу все виявилося доволі серйозно. Один із учасників бійки застосував ніж.
Як стверджують самі чоловіки, конфлікт між ними виник через дівчину. Ніби одні її образили, а інші – намагалися захистити. В ході бійки один із її учасників, за його словами, підібрав ніж, який просто валявся під ногами та наніс тілесні ушкодження двом своїм супротивникам.
В показах учасників конфлікту є істотні розбіжності: кожен з них перекидає вину на свого опонента, тому на даний час правоохоронці встановлюють та опитують усіх можливих очевидців події.
— За частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство, скоєне із застосуванням холодної зброї) порушено кримінальну справу, — зазначив начальник СВ Березнівського РВ УМВС Олег Середа. — За скоєння якого передбачено до семи років позбавлення волі.
Про це Провінційці повідомила Наталія МИКИТЮК, Березнівський РВ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору