Рівне:

Створення та просування сайтів

В Івано-Франківську під час пожежі загинув рятувальник

Івано-Франківська область 24-кві, 2012, 11:269 prov 1 308
Надзвичайна пригода в Івано-Франківську: під час пожежі загинув рятувальник і ще двоє дістали травм. Трагедія сталася, коли МНСівці гасили займання в кав’ярні. Спалахнуло в закладі у розпал святкування.
Найімовірнішою причиною займання називають коротке замкнення в щитовій. Рятувальники негайно евакуювали людей з основного приміщення. Та коли кинулися перевіряти інші кімнати, на другому поверсі пролунав вибух.
Михайло Гриньків, рятувальник:
- Звук такий - фух. Чи то вибух був. Мене викинуло у вікно і на другому поверсі я завис і горів.
Наслідки вибуху виявилися трагічними. Загинув 22-річний старший лейтенант Ігор Шевчук.
Володимир Чернецький, керівник УМНС в Івано-Франківській області:
- Буде відкритий рахунок, на який будуть поступати кошти для сімї загиблого, що в таких випадках робиться. Ми будемо представляти його до нагороди, його і його товаришів. Тих, які працювали, які рятували.
Ніхто з відвідувачів та працівників закладу не постраждав. Травмовані ж рятувальники, які дістали опіки 2 й 3 ступенів - у лікарні. Що саме призвело до пожежі, а головне - спричинило вибух, з'ясовують слідчі прокуратури. Власники закладу спілкуватися з журналістами відмовляються навідріз.
Олег Кіпер, керівник управління прокуратури Івано-Франківської області:
- Зараз проводиться перевірка на отримання дозволів. Як ці дозволи отримувалися на встановлення електрощитової, на встановлення цих балонів і відповідно буде прийняте рішення.
Тим часом у прокуратурі кажуть - якщо порушення підтвердяться, власникам закладу загрожує позбавлення волі на термін від 3 до 8 років.
Володимир Гарматюк, Василь Смага.
ntn.ua

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору