Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівненській області за контрабанду тютюну засуджено двох громадян України

Головна 04-травня, 2012, 08:369 prov 2 174
Набув чинності вирок Рівненського міського суду за кримінальною справою, порушеною та розслідуваною слідчими Служби безпеки України в Рівненській області стосовно двох громадянин України, які намагалися переправити з України до Литви тютюнові вироби на суму майже 5,6 мільйонів гривень.
У травні 2011 року співробітники СБУ спільно з працівниками митниці під час митного догляду залізничного вагону виявили 500 картонних коробок, в яких знаходилось майже 500 тисяч пачок з цигарками без марок акцизного збору. Контрабандний товар був прихований за мішки із задекларованим товаром.
Окрім цього, під час обшуку в одного із правопорушників було виявлено та вилучено незареєстровану вогнепальну зброю: мисливській нарізний самозарядний карабін моделі «Вулкан ТК» та пістолет «ПМ-Т» з набоями до них.
Вироком суду контрабандистів визнано винними у скоєнні злочинів, передбачених ч.2 ст.15 (закінчений замах на злочин) та ч.2 ст.201 (контрабанда), а одного з них ще й за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України та призначено покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з іспитовим терміном один рік та конфіскацією предметів контрабанди.
Про це Провінційці повідомили з Прес-центру СБ України.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору