Рівне:

Створення та просування сайтів

На Житомирщині 18-річний студент торгував наркотиками

Житомирська область 21-травня, 2012, 09:199 Lobanovskiy 927
Юнака працівники міліції затримали поблизу одного з навчальних закладів районного центру, він передав чоловікові сірниковий коробок з коноплею, отримавши за це гроші.
Затриманий юнак розповідає, що навчається в обласному центрі. В Бердичів приїжджає на вихідні додому до бабусі й дідуся, що вже впродовж тривалого часу фактично займаються його вихованням. Мати ж близько десяти років тому поїхала за кордон на заробітки та з тих пір не навідувалася до сина. Хоча матеріальну допомогу з далеких країв систематично пересилає. За материні гроші юнак навіть новенького мопеда нещодавно зміг придбати.
Проте хлопець вирішив заробити копійчину самотужки. Хоча для збагачення обрав доволі сумнівний шлях – збут наркотиків. Який наркотик найбільш популярний серед молоді, юнакові було відомо. Отож і взявся розповсюджувати саме коноплю.
– Сам якось спробував покурити «травичку», - говорить затриманий. – Не сподобалося… Але, якщо інші купують, значить це їм підходить…
Щоб придбати дозу коноплі, з хлопцем зв’язувалися по мобільному телефону, далі домовлялися про зустріч. Сірниковий коробок із сухою нарковмісною рослиною коштував потенційному покупцеві близько 150 гривень.
Наразі слідство встановлює інші факти збуту наркосировини, до яких причетний затриманий хлопець. Правоохоронці також з’ясовують, звідки хлопець діставав наркотики для продажу. Стосовно юнака порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 307 (Збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років.

СЗГ УМВС України в Житомирській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору