Рівне:

Створення та просування сайтів

Сільського голову "взяли" на хабарі

Рівненська область 28-лип, 2012, 10:449 prov 1 261
Працівники прокуратури та УБОЗ УМВС України в Рівненській області в області затримали "на гарячому" у своєму службовому кабінеті під час одержання хабара в сумі 1500 доларів голову однієї з сільських рад у Рокитнівському районі.
Встановлено, що вказана особа вимагала та одержала від місцевого мешканця таку суму грошей за сприяння у винесенні сільською радою рішення щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,15 га для будівництва та обслуговування житлового будинку.
За цим фактом 26 липня 2012 року прокуратурою області порушено кримінальну справу стосовно сільського голови за фактом одержання хабара, поєднаного з вимаганням, особою, яка займає відповідальне становище (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).
На даний час підозрюваний затриманий в порядку ст.115 КПК України та перебуває в ІТТ, до суду направлено подання про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.
Кримінальна справа перебуває в провадженні слідчого в особливо важливих справах відділу нагляду за виконанням законодавства у сфері запобігання і протидії корупції та досудовим слідством прокуратури області.
Слідство триває.

Прес-служба прокуратури Рівненської області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору