Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франківщині міліціонери затримали постачальника наркосировини

Івано-Франківська область 12-сер, 2012, 11:499 prov 1 041
Як уже повідомлялося, наприкінці червня цього року співробітники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Івано-Франківській області нейтралізували злочинну діяльність 5 прикарпатців, які у складі організованої злочинної групи займалися виготовленням і збутом наркотичної речовини екстракту опію. Ці особи заарештовані і притягуються до кримінальної відповідальності.
Тим часом правоохоронці в ході здійснення подальших оперативно-розшукових заходів встановили одне з джерел, звідки зловмисники «черпали» сировину для виробництва наркотиків. Цими днями у Рогатинському районі оперативники райвідділу міліції і обласного ВБНОН затримали 51-річну жінку, яка обґрунтовано підозрюється у причетності до незаконних операцій з наркотичною сировиною. Під час санкціонованого обшуку в оселі цієї жінки міліціонери виявили 9 кілограмів перемеленого маковиння вже цьогорічного «врожаю», яке призначалося для продажу. Як це було раніше, жінка сподівалася, що по маковиння знову приїдуть покупці і вона матиме новий зиск за свої старання у вирощуванні рослин снодійного маку. Насправді матиме серйозні проблеми з законом. Замість примарних прибутків явно злочинного характеру немолодій людині реально загрожує тюремне ув’язнення на строк від 8 до 12 років, та ще й з конфіскацією майна.
Кількість вилученої в жінки наркотичної сировини стала підставою для порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого суворою ч.3 статті 307 (зберігання з метою збуту наркотичних засобів в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.
Понад те, цій же жінці пред’являть звинувачення у вчиненні ще одного злочину, що кваліфікований ч.1 статті 310 КК України. На присадибній ділянці селянки міліціонери виявили незаконний посів 343 рослин маку. Прикметно, що торік у цьому ж господарстві правоохоронці задокументували аналогічний злочин, однак у тій кримінальній справі фігурувала матір 51-річної жінки.
СЗГ УМВС України
в Івано-Франківській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору