Рівне:

Створення та просування сайтів

Вісім років позбавлення волі отримав чоловік за вбивство односельчанки

Рівненська область 08-жов, 2012, 16:349 prov 1 088
Того вечора Любов прийшла до будинку співмешканців Сергія та Людмили у одному із сіл Рівненського району, з якими час-від-часу «заглядала» до чарчини. Доки господиня будинку побігла за «добавкою», до компанії приєднався 32-річний Володимир, теж місцевий мешканець. Слово за слово, чарка за чаркою, незчулись, як грянула ніч. Любов та Володимир попрощались із господарями та вийшли. Однак, одному із них, вийти за ворота не судилось. Під час раптово-виниклої сварки, добряче приправленої хмелем, Володимир штовхнув жінку на підлогу, після чого задушив її електроподовжувачем. Свідками трагедії тієї ночі стали Сергій та Людмила, яких убивця залякав, пригрозивши розправитись подібним чином і з ними.
Тоді, намагаючись приховати сліди скоєного, Володимир змусив Сергія допомогти йому приховати тіло. Останнім прихистком потерпілої стало узбіччя обабіч дороги на вулиці рідного села.
Наступного ранку тіло загиблої знайшов сусід, коли обривав над дорогою черешні. Кривдника довго шукати не довелось.
У інкримінованому злочині, передбаченому частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) чоловік зізнався одразу та розкаявся у скоєному. Неодноразово судимий за злочини проти власності, цього разу 32-річний чоловік був притягнутий до відповідальності ще й за частиною 1 статі 129 Кримінального кодексу України (погроза вбивством).
Нещодавно Рівненським районним судом за скоєний злочин Володимира засуджено до восьми років позбавлення волі.



Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору