Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівнянин захистив закоханих від хуліганів і опинився в Усті

Рівненська область 02-лис, 2012, 15:109 prov 1 212
Молодий юнак йдучи додому побачив як хулігани чіпляються до парочки закоханих. Та за мить вже сам став оборонятися від незнайомців.
Близько опівночі останнього дня жовтня 21-річний Ігор прямував додому після нічних гулянь. На коліях поблизу залізничного вокзалу він побачив, що двоє молодиків зухвало чіпляються до закоханих. Тоді Ігор вирішив вступитися та захисти пару. Однак, за лічені секунди у хлопця забрали останні п’ять гривень, засіб зв’язку та ще й добряче надавали стусанів.
На цьому нічна історія не скінчилася. Двоє зухвальців вирішили провчити відчайдуха аби не мав звички встрявати в справи інших і заштовхали його в річку. Майже двадцять хвилин 21-річний хлопець стояв у холодній воді. Лише коли кривдники втекли він зміг вийти на берег та повідомити про подію правоохоронців.
- За ознаками злочину, передбаченого частиною другою статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж,)порушено кримінальну справу, особи кривдників встановлюються, – коментує перший заступник начальника Рівненського МВ Тарас Сабанюк. На зловмисників же чекатиме покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.
На разі триває слідство та встановлюються всі обставини даної події.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору