Рівне:

Створення та просування сайтів

У Хмельницькій області відкрито кримінальне провадження стосовно податківця

Хмельницька область 28-лис, 2012, 15:129 prov 1 196
Співробітники СБУ, на виконання завдання з викриття фактів корупції в правоохоронних органах, припинили протиправну діяльність начальника відділу боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом Державної податкової служби у Хмельницькій області. Посадовець вимагав хабара від директора одного з місцевих товариств з обмеженою відповідальністю.
Встановлено, що у результаті проведеної Державною податковою інспекцією перевірки фінансово-господарської діяльності цього підприємства було виявлено низку порушень податкового законодавства і нараховано ТОВ 1,4 млн. гривень штрафних санкцій. За непритягнення до кримінальної відповідальності та зменшення розміру штрафних нарахувань до 250 тисяч гривень, 42-річний податківець зажадав від директора фірми 105 тисяч гривень.
Співробітники СБУ задокументували факт одержання податківцем частини хабара.
22 листопада ц.р. стосовно податківця прокуратурою Хмельницької області зареєстровано в Єдиному державному реєстрі досудових розслідувань (ЄДРД) кримінальне провадження за ч.4 ст.27 (підбурювання до давання хабара) ч.4 ст.369 (давання хабара службовій особі, яка займає відповідальне становище) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору