Рівне:

Створення та просування сайтів

Для медзакладів Рівненщини закупили 30 швидких

Рівненська область 25-гру, 2012, 16:169 prov 869
З нового року тридцять сучасних машин швидкої допомоги поповнять автопарки медзакладів Рівненщини, зауважила заступник голови облдержадміністрації Світлана Сад. За її словами, санітарні автомобілі з необхідним обладнанням придбали завдяки державній субвенції. Загалом на це спрямували більше 20 мільйонів бюджетних гривень. Зокрема, на цю суму для районних лікарень закупили 28 машин типу В. Вони оснащенні всім необхідним обладнанням для меднагляду за пацієнтом. Вартість однієї такої машини становить майже 650 тисяч гривень. Ще закупили два потужні реанімобілі, які працюватимуть в комунальному закладі «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф». Наразі усі швидкі реєструють та готують для роботи у зимовий період.
Як повідомили в обласному управлінні охорони здоров’я, всі швидкі оснащені найсучаснішим дороговартісним медобладнанням. Також у салоні нових авто встановлені системи незалежного опалення та кондиціювання. Це забезпечує комфорт роботи медичної бригади, а також перебування у салоні пацієнта.
Крім того, Рівненщина цьогоріч отримала 8 мільйонів цільової субвенції із держбюджету на медпрепарати для надання невідкладної медичної допомоги.
Загалом задля наближення якісних медпослуг до людей у рамках реформування галузі охорони здоров’я цьогоріч Рівненщина одержала з держказни майже 93 мільйони гривень, резюмувала Світлана Сад.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору