Рівне:

Створення та просування сайтів

Протягом січня-квітня 2008 року до бюджету Пенсійного фонду України в області мобілізовано 510,1 млн. грн. власних коштів

Останні новини 06-травня, 2008, 09:419 prov 1 209
Структурними підрозділами Пенсійного фонду України в області за сприяння органів місцевої влади в поточному році забезпечено виконання доведених завдань наповнення доходної частини пенсійного бюджету, зменшення боргів платників перед Пенсійним фондом України.
Протягом січня-квітня 2008 року до бюджету Пенсійного фонду України в області мобілізовано 510,1 млн. грн. власних коштів, або 105,8 % до планових показників, що на 151,4 млн. грн., або на 42,2 % більше, ніж в аналогічному періоді минулого року.
Управліннями Фонду в області здійснено низку організаційних заходів, спрямованих на погашення боргів платників. З початку нинішнього року в рахунок погашення недоїмки попередніх періодів мобілізовано 3,7 млн.грн., 116 боржників частково погасили заборгованість, а 104 платники -повністю.
Проводиться робота в напрямку посилення контролю та підвищення вимогливості до підприємств-неплатників. Притягнено до адміністративної відповідальності 184 посадові особи на загальну суму 29,9 тис.грн., подано 12 матеріалів на розірвання контрактів з керівниками та 6 - для притягнення до кримінальної відповідальності.
Структурними підрозділами Пенсійного фонду України в області розгорнуто широку роз'яснювальну роботу про пряму залежність страхового стажу працівників від своєчасності сплати страхових внесків роботодавцями. Всього протягом поточного року фахівцями Фонду в районах та містах області в засобах масової інформації розміщено 37 матеріалів з цього питання, проведено 357 зустрічей у трудових колективах.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору