Рівне:

Створення та просування сайтів

Справу медсестри, через яку померло немовля на Прикарпатті, контролює прокуратура

Івано-Франківська область 21-січ, 2013, 11:569 prov 1 050
Прокуратура взяла на контроль проведення перевірки за фактом раптової смерті семимісячного малюка, яка могла статися через помилку медсестри. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Івано-Франківської області.
Вранці, батьки побачили, що їх семимісячний син лежить у ліжку, не рухаючись. Медики, які приїхали надати допомогу, констатували смерть малюка.
“На разі правоохоронцями проводиться перевірка. Відомо, що дитина стала погано себе почувати ще кілька днів тому. Батьки хлопчика звернулись до патронажної медсестри, яка порекомендувала їм тільки медикаментозне лікування. Вранці дитина померла. По даному факту розпочате кримінальне провадження за ч.2 ст. 140 Кримінальному кодексу України — “Неналежне виконання медиками своїх професійних обов’язків, що спричинило смерть”, зазначила речник прокуратури Івано-Франківська Людмила Гласова.
Прокуратура взяла на контроль проведення перевірки щодо правильності дій медиків. Також буде з’ясовано, чи були вжити усі необхідні заходи для надання малюку кваліфікованої медичної допомоги.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору