Рівне:

Створення та просування сайтів

Чорна магія: легенда чи реальність?

Незвідане 08-травня, 2008, 10:099 prov 6 807
— Моє життя склалося так,що першим моїм наставником в езотериці став якраз практик–дослідник чорної магії. Ми тоді з моїм товаришем були молоді й наївні, порозклеювали по всій області оголошення,що добре заплатимо за дозвіл сфототографувати книги з чорної магії. Прийшло немало листів,та всі вони були з такими ж проханнями, як і наше. Ось і зараз поряд лежить лист однієї рівненської школярки (зберіг на пам’ять), дуже тактовний, з ненав’язливим проханням допомогти в оволодінні цією древньою наукою. Що я міг відповісти? Не мав на це ні морального права,ні дозволу. І до сьогодні це для мене табу. І все ж таки був серед тих листів і той, якого я чекав. Чому ж написали його? Зараз я думаю,що ця людина була дуже самотньою, хоч аж ніяк не бідною. Свої дослідження чоловік старанно документував, мав багато древніх (у тому числі і рукописних) книг та ритуальних предметів.Чи працював він на якусь організацію? Не знаю,та й взагалі ніколи не хотів знати. Саме він на практиці показав мені страшну реальність того, що в ті часи висміювалось на всі лади.Свої експерименти він проводив на комахах, черв’яках (дощових) та рослинах. Я спочатку запитував, для чого він це все робить? І чув у відповідь: «Добре вивчивши отруту, ми будемо знати, як зробити протиотруту, до того ж спецлабораторії за кордоном інтенсивно вивчають цю спадщину і ми не можемо «пасти задніх».
— Пане Іване, а чи розкривав він таємниці своєї роботи і чи показував якісь досліди?
— Секретів від мене в нього не було. Я бачив, як в реальності (в відсотках) працює прокляття до сьомого коліна. Ці досліди проводились на комахах з швидкою зміною поколінь. Древні маги емпірично визначали,що найдовше прокляття може триматися до семи поколінь, після чого починає розсіюватися. Суть цих дослідів полягала в тому,що комахи, наприклад, розміщувались у спеціальному з обмеженим захистом контейнері, який виставлявся на деякий час для скльовування птиці (курам). Скльовувалися – гинули в першу чергу ті комахи,черв’яки… на долю (майбутнє) яких був здійснений негативний вплив. Бачив я також і позитивний вплив, після якого «благословенні піддослідні» майже всі в штучностворених, небезпечних для існуванння обставинах залишались неушкодженими. Отже, вірш К.Симонова «Жди меня» можна сприймати і як існструкцію: «Как я выжил будем знать только мы с тобой, просто ты умела ждать, как никто другой». Це дуже серйозно, повірте мені! Древні магічні техніки були досконало відпрацьовані. Наприклад, щоб викликати в собі дуже сильний гнів, що є необхідною і незамінною складовою чорномагічного дійства, кидались на тліюче деревне вугілля спеціальні трави, дим від яких викликав нестримну лють. До того ж, такий практик стояв по пояс голий і несильно бив себе по спині шкіряною нагайкою – багатохвосткою. Під час кожного такого удару відбувався спалах негативної енергії, котру треба було вміло контролювати і направлят, щоб вона не вбила самого мага.Такий чорний маг повинен підтримувати ідеальне здоров’я, щоб витримувати такі емоційно–енергетичні напруги. Інакше — інсульт, інфаркт…
— Вибачте, що перебиваю Вас, а це і є та сама страшна багатохвістка?
— Так, це згадка про майстра.
— Як же сучасні вчені відносяться до чорної магії?
— Вчених завжди цікавила ця тема і в будь-яких дослідах вони не забували підкинути кілька спеціальних. Наприклад, вивчаючи з Н.Кулагіною телекінез, зупиняли на відстані серце жаби. Відомий дослідник біоенергетики,доктор медичних наук Л.Серебренікова пише: «Не доводиться сумніватися в небезпечності психоенергетичного удару для перціпієнта». Знаючи силу цієї зброї практично, я багато в чому погоджуюся з думкою кандидата філософських наук В.Глуховцева, щодо ролі середньовічної інквизиції. В ті часи всі були одержимі магічною манією, всі хотіли практикувати магію і, звісно, не завжди для добрих справ. Глуховцев В. пише: «Легко уявити, що було б, з’явись така зброя (магія) в руках людей 15 чи 16 століття. Вона, власне, й опинилась, та вчасно спохопились охоронні сили (інквизиція)». Вона хоч з великими перегинами й злочинами, все-таки виконала свою місію.
Петро Катеринич,
с.Любиковичі, Сарненський район.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору