Рівне:

Різновиди ковбасної продукції оцінювали дегустаційна комісія та журналісти

Рівненська область 19-вер, 2014, 17:539 pressa 407
Вісім нових видів ковбасних виробів для споживачів, а саме ковбаси копчені, напівкопчені, варено-копчені, представив сьогодні в приміщенні ДП «Рівнестандартметрологія» приватний підприємець з Млинова Володимир Чайки. Оскільки, перш ніж потрапити у торгівельні мережі, вся продукція повинна пройти декілька етапів розроблення та поставлення продукції на виробництво, одним з останніх етапів є проведення дегустаційної комісії.
Зауважень до продукції у присутніх не було. Ковбасні різновиди смачні, якісні, відповідають всім вимогам споживачів.
За результатами розгляду представлених матеріалів і дегустації зразків, комісія ухвалила рішення більшістю голосів рекомендувати всю продукцію до впровадження у виробництво, а нормативну та технологічну документацію – до реєстрації.
Любов Клекотка
Похожие новости
Створення та просування сайтів Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Календар
«    Лютий 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Вгору