Рівне:

Створення та просування сайтів

Найкраща робота – власна справа

Рівненська область 25-гру, 2014, 15:149 prov 1 283
ГО «Волинський ресурсний центр» у партнерстві з Національним університетом водного господарства та природокористування та спільнотою проактивних рівнян і800 розпочинає реалізацію проекту «Найкраща робота – власна справа». Мета проекту - створити середовище для розвитку бізнесу в м. Рівне через проведення мотиваційних заходів серед молоді та створення креативного простору. Проект здійснюється за фінансового сприяння Канадського фонду підтримки місцевих ініціатив.
Проект передбачає ряд мотиваційних зустрічей молоді з рівненськими підприємцями та розробку відеоролику де молоді та успішні підприємці розповідатимуть про те, як вони створювали свою справу. Також, в рамках проекту планується проведення конкурсу бізнес ідей серед молоді. Переможці конкурсу зможуть взяти участь у навчанні, яке допоможе молодим людям реалізувати свої ідеї.
Головним результатом проекту має стати створення креативного простору на базі Національного університету водного господарства та природокористування. Проректор НУВГП з науково-педагогічної, методичної та виховної роботи Олег Лагоднюк про проект: «Для створення креативного простору ми виділили приміщення в головному корпусі нашого університету. Будь-хто хто має ідею для бізнесу чи свій проект зможе там працювати над їх реалізацією. Ми сподіваємось, що в цьому місці буде втілено багато нових та цікавих ідей»
До роботи над проектом також долучились представники спільноти проактивних рівнян і800. «Креативний простір – це місце де будуть зустрічатися люди з різних середовищ. Перетин різного досвіду та знань має стимулювати появу нових ідей та створення нових компаній в нашому місті» - зазначив представник і800, співвласник компанії JoyRocks, Тарас Тарасов.
Президент Волинського ресурсного центру Василь Кашевський говорить про те як виникла ідея проекту: «Так сталося, що ідея створення креативного простору одночасно визрівала в багатьох людей. Врешті ці люди зустрілися і почали втілювати ідею в життя. Таке місце може стати поштовхом для започаткування масштабних змін в нашому місті».


Проектний менеджер Волинського ресурсного центру, Юрій Пасочник,
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору