Рівне:

Створення та просування сайтів

До бюджетів всіх рівнів на Рівненщині мобілізовано більше ніж 963 млн грн податкових платежів

Рівненська область 10-кві, 2016, 10:249 prov 882
За січень- березень 2016 року до бюджетів всіх рівнів зібрано 963,2 млн.грн. податкових платежів, що на 244,3 млн.грн. більше відповідного періоду минулого року. Зокрема, до державного бюджету надійшло 397 млн.грн. , що на 49,9 млн.грн більше, та до місцевих бюджетів 566,2 млн.грн., що на 194,4 млн.грн більше аналогічного періоду 2015 року.
«Досить успішному завершенню бюджетного кварталу на Рівненщині ми завдячуємо, насамперед, нашим платникам податків, котрі в період соціально-економічних труднощів розуміють наскільки важливо своєчасно здійснювати належні відрахування в бюджети всіх рівнів», - зазначає начальника Головного управління ДФС у Рівненській області Дмитро Зайцев.
За словами керівника ГУ відомства в області, активний діалог фахівців ДФС в області з бізнесом та якісне адміністрування - теж серед першочергових чинників, що зумовили суттєве зростання податкових платежів до бюджетів.
«Звичайно, що інструменти адміністрування податкових платежів постійно вдосконалюються. Враховуючи постійне оновлення електронних сервісів, що допомагають нашим платникам виконувати свої податкові зобов’язання на більш високому технологічному рівнів, фахівці ДФС мають можливість аналізувати великі масиви звітної інформації. Однак, без діалогу з платниками на партнерських засадах, вирішувати завдання з наповнення бюджетів було б надзвичайно складно», - підкреслив Дмитро Зайцев.
ГУ ДФС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору