Рівне:

Створення та просування сайтів

На допомогу армії від платників Рівного надійшло понад 42 млн. грн.

Рівненська область 03-сер, 2016, 11:199 prov 745
За сім місяців 2016 року задля зміцнення армії з доходів платників податків Рівного до держбюджету спрямовано понад 42 млн. грн. військового збору. Ця сума перевищує минулорічні надходження на 21%, або 7,4 млн. грн.
Липневий внесок громадян на потреби армії – 6,5 млн. грн. Ця сума суттєво більша за надходження минулого року, що в першу чергу є результатом поетапного виведення з «тіні» доходів працюючого населення та ознакою ефективної деклараційної кампанії.
Звертаємо увагу, що сплата військового збору обов’язкова у тому випадку, якщо виникає податкове зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб. Цей момент повинні врахувати працедавці та інші податкові агенти, яких закон зобов’язує нараховувати і сплачувати ці податкові платежі.
ДПІ у м. Рівному нагадує, що військовий збір, нараховується на всі доходи визначені статтею 163 Податкового кодексу України. До таких доходів як заробітна плата, інші заохочувальні та компенсаційні виплати або інші виплати і винагороди, які нараховуються (виплачуються, надаються) платнику у зв’язку з трудовими відносинами та за цивільно-правовими договорами, також оподатковуються виграші у державну та недержавну грошову лотерею, купівля-продаж рухомого і нерухомого майна, виплата дивідендів, переоформлення спадщини та інші доходи.
Ставка збору залишається незмінною та становить 1,5 % від об’єкта оподаткування.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору