Рівне:

Створення та просування сайтів

Наркобізнес добром не закінчується

Кримінал 07-кві, 2005, 13:369 prov 1 503
Втім, це далеко не єдиний приклад торгівлі наркотиками, який закінчився плачевно для збувачів. Ось, наприклад, нещодавно наряд патрульно-постової служби із лінійного відділу міліції станції Рівне, у Клевані затримав трьох людей, котрі у шістьох туристичних сумках везли макову соломку. Наркоту вони планували збути у Сімферополі. Але їхня підозріла поведінка насторожила правоохоронців. І не дарма.

Як згодом виявилося, вони везли 86 кілограмів подрібненої макової соломки. За таку кількість макового зілля порушники могли б отримати близько 50 тисяч гривень. Але замість омріяних грошей, ці люди наразі спілкуються зі слідчими.

Під час операції з профілактики незаконного обігу наркотичних речовин, працівники міліції Рівненщини викрили понад 50 злочинів,пов’язаних з наркоманією. Операція проводилась разом з іншими заходами, спрямованими на оздоровлення криміногенної обстановки в області. За цими фактами вже порушено 16 кримінальних справ.

Так, 16 березня у Костополі були затримані тамтешній житель та мешканець одного з сіл цього району, у яких вилучено понад 5 кілограмів подрібненої макової соломки. Наступного дня у господарстві костопільчанина оперативники виявили та вилучили ще 6 кілограмів макової наркосировини.

Серед трофеїв борців з наркобізнесом, – два кілограми маріхуани та значна кількість інших наркотичних речовин, у тому числі, як встановили експерти, й важкого наркотику амфетаміну. В одного з мешканців Рівненського району вилучили ефідрон – сильнодіючу наркотичну речовину, яка ще не набула широкого поширення у нашому краї.

А у цьому році на Рівненщині виявлено майже чотири сотні незаконних оборудок з наркотиками, за що затримано 231 особу. За цими фактами порушено 211 кримінальних справ.

Найголовніше те, що працівники міліції виявили та перекрили ряд каналів надходження наркотиків з-за кордону.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору