Рівне:

Створення та просування сайтів

У авто п’яного водія стріляли…

Кримінал 07-кві, 2005, 13:389 prov 1 237
Автомобільна пригода для порушника закінчилася не дуже весело. Замість очікуваного екстриму, водій отримав 8 пострілів у колеса іномарки.

Як розповіли працівники групи профілактичної роботи відділу ДАІ УМВС України в Рівненській області, у той день інспектори їхнього відділу проводили службу у звичайному режимі. О 18 годині вони рухалися службовим автомобілем в напрямку села Шпанів, і помітили машину марки “Ауді-100” червоного кольору. Водій грубо порушував правила дорожнього руху: повертаючи ліворуч, на перехресті проїзних частин, опинився на смузі зустрічного руху, чим створив аварійну ситуацію.

На вимогу працівників ДАІ зупинити транспортний засіб, водій “Ауді” не реагував. Збільшивши швидкість руху, патрульна машина порівнялася із втікачем.

Зрозумівши,що працівники ДАІ все ж таки зможуть його зупинити, правопорушник намагався вдарити патрульний автомобіль в передні дверцята. Та переслідування продовжувалося. Щоб його уникнути, водій легковика, рухаючись на дуже великій швидкості, продовжував створювати учасникам дорожнього руху аварійні ситуації. Крім цього, під час руху, втікач, не впоравшись з керуванням, виїхав на бордюр. Та таким маневром він не лише пошкодив свій автомобіль, а й сам отримав травму голови.

Після неодноразового попередження по гучномовцю, для зупинки автомобіля один із інспекторів застосував табельну зброю, вистреливши 8 разів у колеса автомобіля. Зупинившись, водій та пасажир “Ауді” чимдуж почали тікати. Та втекли не далеко. Уже за кілька метрів утікачі були затримані. Згідно медичного заключення, водій іномарки перебував у стані алкогольного сп’яніння. За свої легковажні вчинки Юрію все ж доведеться відповідати перед Законом.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору