Рівне:

Створення та просування сайтів

Українці пасуть задніх

Спорт 22-травня, 2008, 12:259 prov 1 120
Несподівано для всіх, скориставшись помилками та падіннями суперників, перемогу святкував ... чотирнадцятирічний росіянин Олександр Локтаєв. Юний спортсмен набрав 13 очок і на одне очко випередив Олександра Бородая. Для визначення володаря третього місця довелося проводити додатковий заїзд — відразу три гонщики набрали однакову кількість балів (11). Перезаїзд розподілив гонщиків — Ярослав Полюхович, Андрій Сіньковський та Олег Немчук.
На другорядних ролях були українські спідвеїсти на кваліфікаційному етапі особистого чемпіонату Європи у Львові. Основна боротьба за право виступати у наступному етапі розгорнулася між гонщиками з Чехії, Польщі, Росії та Латвії. Для визначення переможця львівського етапу довелося проводити перезаїзд — по 14 очок набрали поляк Томаш Гапінський та латиш Максим Богданов. Томаш фінішував першим. Одинадцять пунктів у росіянина Романа Іванова. По десять набрали Матей Кус та Михаіл Хадек (Чехія) і Євген Карвацький і дев’ять у поляка Карела Барана. Восьму путівку здобув у додатковому заїзді Данило Іванов, який переміг Олександра Бородая (в обох було по вісім очок). Ще одним запасним став Ярослав Полюхович.
У Зеленій Гурі червоноградець Андрій Карпов зумів пробитися у наступний етап особистого чемпіонату світу зі спідвею серед юніорів. До півфіналу українець потрапив четвертим з десятьма очками.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору