Рівне:

Створення та просування сайтів

Що чекає комбікормову промисловість в майбутньому

Спільна 27-бер, 2019, 11:109 prov 515

Якщо говорити про значення кормової промисловості в сучасному сільському господарстві, то слід зазначити, що індустрія кормів є основою тваринництва. Потреби в харчуванні сільськогосподарських тварин залежать від багатьох факторів.
Склад корму враховує види тварин, стадію розвитку і потенціал виробництва. Наприклад, вихід молока або щоденне збільшення живої ваги. Кормова промисловість застосовує свої знання про харчування для визначення відповідної комбінації кормових інгредієнтів з метою досягнення оптимального балансу поживних речовин, які відповідають потребам тварини.
Крім того, цей складовою корм також повинен бути економічно ефективним і стійким в довгостроковій перспективі. На додаток до наукових знань в області харчування кормова промисловість має технологічними можливостями по переробці, щоб забезпечити великомасштабні рішення по ефективності і мікробіологічної безпеки.
Кормовиробництво є ключовою ланкою між фермерами рослинництва і фермерами домашньої худоби, оскільки з'єднує два світи, будучи споживачем для одного і постачальником для іншого.
Крім того, при виробництві кормів використовуються значні обсяги побічних продуктів первинних стадій переробки сировини в харчовій і біопаливної промисловості, тим самим значно сприяючи їх економічної життєздатності. До 40% комбікормів містять побічні продукти цих галузей, а також макухи та шроти.

Як буде розвиватися промисловість
Основними драйверами для тваринництва будуть:
зростаючий попит на продукти тваринного походження з потенційно меншими доступними ресурсами, тобто необхідність виробляти більше з меншими
витратами;
постійне зростання попиту на безпечну, поживну їжу, на вершині якої виникає вимога пом'якшити вплив домашньої худоби на навколишнє середовище;
необхідність відповідати соціальним очікуванням щодо прозорості способів вирощування тварин і вдосконалення гігієнічних методів;
тенденція до скорочення торгових бар'єрів, як з експорту, так і імпорту, що призводить до зростання конкуренції на світовому ринку.

Якщо бажаєте більше дізнатися про розвиток АПК, або купити обладнання для тваринництва, заглядуйте на сайт нашого партнера Альфагро. В їх каталозі є все: від перощипальних пальців, і до матриць гранулювання.
Ось посилання на їх сторінки: https://www.alfagro.com.ua/zhivotnovodstvo/matricy-i-roliki-granulirovaniya-ferotec/.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору