Рівне:

Створення та просування сайтів

Громадська приймалня народного депутата Тараса Стецьківа відкрилася на Березнівщині

Останні новини 23-травня, 2008, 19:239 prov 1 477
23 травня розпочала працювати громадська приймальня народного депутата України, члена депутатської групи «Народна Самооборона» Тараса Стецьківа. Вона працюватиме для населення трьох районів: Березнівського, Костопільського і Сарненського.
У перший день послугами новоствореної громадської приймальні народного депутата скористалося двоє громадян. Як повідомив помічник-консультант народного депутата України Тараса Стецьківа, заступник голови Березнівської районної організації політичної партії «Народна Самооборона» Андрій Андрощук:
- Питання, що турбували громадян під час здійснення першого прийому у громадській приймальні стосувалися надання матеріальної допомоги на лікування хворої дитини, та питанню порушення прав громадян керівництвом Березнівської районної поліклініки при видачі рецептів на ліки воїнам-афганцям. Безумовно на всі звернення громадян ми реагуватимемо та шукатимемо шляхів аби їм допомогти.
За словами пана Андрощука громадська приймальня народного депутата Стецьківа здійснюватиме прийом громадян щоп’ятниці, у малій залі Березнівської районної ради з 09.00 до 13.00 години.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору