Рівне:

Створення та просування сайтів

Поминальні урочистості на Козацьких Могилах

Останні новини 27-травня, 2008, 10:349 Lobanovskiy 1 287
27 червня – у 9-у П’ятницю після Пасхи, та 29 червня – у Неділю всіх святих землі Української, у Свято-Георгіївському монастирі на Козацьких Могилах (с. Пляшева Рівненської області) відбудеться урочисте щорічне вшановування пам’яті українських козаків та селян, що загинули в битві під Берестечком у 1651 році.
100 років тому, у 1908 році в Пляшевій, на острові Журавлиха (Козацькі Могили), відбулися перші офіційні пошанування українських героїв-козаків. Десятки тисяч українців пішки прийшли вшанувати тих, які боролися за рідну землю та батьківську православну віру.
Віра та наполегливість, яку мали наші діди-прадіди призвели до того, що ми тепер маємо власну Українську державу та Помісну Українську Православну Церкву. Будьмо гідними нащадками славних козаків – оправдаємо їхні сподівання, збережемо свою віру, захистимо свою державність, помолимось Богові за живих та померлих героїв України!
Початок Літургій у п’ятницю, суботу та неділю о 9-00.
Початок вечірніх богослужінь – о 17-00.
Після Літургій у п’ятницю та неділю – Вселенські панахиди, у суботу – заупокійна літія на козацькому цвинтарі у с. Острів (12-00).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору