Рівне:

Створення та просування сайтів

Як японці самі себе за кілька хвилин вилікувати здатні

Здоровя 21-сер, 2021, 06:409 prov 10 553

Японці є однією з тих нечисленних націй, у яких переважають традиційні методи лікування захворювань. Ось уже кілька сотень років ці люди лікуються альтернативним шляхом.



Джин Джітцу є однією з методик, які спрямовані на лікування організму. Вона полягає в тому, що на деякі точки на пальцях тиснуть, через що весь організм стає більш здоровим. Вся справа в тому, що кожен палець руки пов’язаний з іншими органами.
Всього на таке лікування потрібно витратити хвилин 5. Для того, щоб прибрати біль, потрібно затиснути потрібний палець, тримати його в такому стані весь час. Також потрібно глибоко дихати. Як тільки 5 хвилин пройшли, потрібно ретельно промасажувати інші пальці.
Детальніше поговоримо про зв’язок:
Великий палець пов’язаний зі шлунком і селезінкою. Він допомагає впорається з депресивними емоціями, а також прибрати дратівливість. Затискання цього пальця також буде ефективно при проблемах зі шкірою, проблеми з нервами.
Вказівний палець пов’язаний з сечовим міхуром і нирками. Його найкраще стискати, коли страшно.
Середній палець допомагає нормалізувати роботу печінки і жовчного міхура. Також ефективний проти дратівливості. Може обрати від неврозів, вилікувати мігрень.
Безіменний палець відповідає за легені. Допомагає прибрати почуття туги, печалі, негативу. Ефективний при проблемах з диханням або при захворюваннях шкіри.



Мізинець відповідає за серце. Також допомагає прибрати страх, почуття розчарування. Затискати цей палець потрібно при будь-яких проблемах, які виникають з серцем людини.
Ось така нехитра техніка дозволяє зберегти своє здоров’я, довше залишатися щасливою і веселою людиною.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору