Рівне:

Створення та просування сайтів

Чому мудрість людська є "мерзота перед Богом"...

Актуально / Суспільство / Здоровя 22-лют, 2023, 11:309 swet 11 556

Популярність косметичної хірургії стрімко зростає. В декого через нестримне бажання змінити зовнішність - косметичні операції поступово входять у норму. Яке то щастя, коли краса своя, природня, як то кажуть, - яку Бог дав, а не бігати час від часу за іньєкціями краси.  

Якщо в країнах третього типу, а також в Україні ці процедури набирають обертів в останні роки, то такі країни як США, Британія та Західна Європа вже знають наслідки таких втручань в тіло людини, а фахівці запевняють, що з часом такі люди стають між собою схожими – одним словом «ботоксні». Бо, насправді, ботокс – це токсин, який розправляє зморшки, але паралізує м'язи обличчя назавжди, яке згодом набуває асиметричних форм і навіть змінює мову людини. Але косметичні магнати та кампанії всіляко тормозять донесення правди про вплив на організм та зворотній напрямок таких процедур.

 

Рік від року "ін’єкції" та "підтяжки" стають доступніші та прийнятніші і для жителів України. Ботокс та ін'єкції в губи вважаються операціями, які можна виконати в перерві на обід, так як вони можуть займати не більше півгодини. Найчастіші процедури іньєкцій краси вколення у скули, бороду, підтяжка брів, кутиків рота тощо, такі процедури вже роблять по-дєшовкє чи не в кожному підвалі. Це нині називається - "по - модньому". Разом з тим, вважається, що показник захворювань таких, як Гепатит С,    висівкоподібний лишай,  вірус герпесу, Золотистий стафілокок, ВІЛ-інфекція, Токсоплазмоз та багато інших передаються саме під час таких процедур. Щоб постійно підтримувати шкіру у тонусі та красі, потрібно регулярно вдаватися до ін’єкцій. Зазвичай ті, хто починають вводити ботулотоксин, змушені проводити процедуру кожні 6 місяців, інакше шкіра стає морхлою та обвислою. 
85% замовників косметичних операцій – жінки. Більшість з них намагається догодити чоловікам. Бразильська підтяжка сідниць (БПС) - складна і дороговартісна косметична процедура, під час якої підшкірний жир з інших частин тіла вводиться в сідниці - це дорожча процедура, але вже доступна і в клінніках України, в основному, в приватних. Тому набуло поширення вводити в сідниці та стегна ботокс також, який не видержує шкіра, тріскається, або збирається в комки через неякісний та неприродній матеріал. Краса потребує жертв - саме за таким принципом діють любителі ботоксу, адже їх не лякає те, що існує ряд заборон після таких процедур:

 Не приймати ліки, що впливають на гемостаз, наприклад, парацетомол, ДОЛОБЕНЕ або Ламікон; Тиждень з моменту процедури не літати на літаку; Не торкатись до місць уколів протягом двох днів; Курити після Ботокса можна тільки через добу-дві; Не приймати антибіотики 24 години з моменту введення препарату; Знаходиться в вертикальному положенні (стояти або сидіти) протягом мінімум 4 годин. Краще першу ніч після Ботокса спати на спині; Чи не нахиляти голову на тривалий період часу (наприклад, під час збирання) – два дні; Обмежити вживання вітаміну Е, часнику і імбиру з метою уникнення можливих гематом;  дві неділі після Ботокса не можна займатися спортом. ; На тиждень після відвідування косметолога варто утриматися від сексу; Обмежувати кількість вживаної води, чаю та інших рідин, особливо перед сном. До одним з найважливіших протипоказань після Ботокса відносяться лазня, солярій, сауна, походи на пляж і інші впливу гарячого повітря на шкіру обличчя. від трьох тижнів до місяця. На думку косметологів, краще не пити спиртне після Ботокса  два тижні.
  

Психологи все більше запевняють, що для тих людей, які незадоволені своїм тілом, обличчям, і постійно щось хочуть змінити - потрібна не хірургічна корекція, а допомога у подоланні тривог, одним словом психолог чи навіть і психіатр. За даними семи епідеміологічних досліджень, жінки, що збільшили груди хірургічним шляхом, вчиняють самогубство у 2-3 рази частіше, ніж решта населення. Як припускають науковці, причина цієї тенденції – глибоке невдоволення, яке штовхає людей до операції, але не вгамовується після неї. Є також психічний стан під назвою "тілесний дисморфічний розлад", або "дисморфофобія". Кілька досліджень вказують, що він є  саме в тих, хто звертається по допомогу до косметичної хірургії. Та якщо у вас дисморфофобія, косметична хірургія не допоможе вам полюбити своє тіло. Останнім часом набула практика пересадки шкіри сідниць на обличчя. Тоді виходить, коли кажуть "поцілуй мене в щічку", а насправді виходить - "поцілуй мене в жо*у"... Чи не так?)

 В мережі висвітлили знаменитостей – не жертв невдалої пластичної хірургії, а навпаки навіть свого часу дуже вдалої і коштовної, але на що вони згодом перетворилися.

Воістину нічого не може перевершити Боже творіння...
                                               Піт Бернс

                                           Міхаела Романіні


Джослін Вільденштейн

                                        Донателла Версаче

Аманда Лепор

                                        Мелані Гріффіт

                                               Джоан Ріверс
"Москва сльозам не вірить"
І хоча жінки саме є основними пацієнтами пластичних хірургів, але є таке «Чудо» і серед чоловіків

Майкл Джексон – лідер серед чоловіків по пластиці

Міккі Рурк (без коментарів)


Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору