Рівне:

Створення та просування сайтів

До Рівного вшанувати Патріарха Мстислава приїде його син та брат Президента

Останні новини 02-чер, 2008, 12:259 prov 1 352
З нагоди 110-ої річниці з дня народження та 15-ої – з дня смерті Патріарха Київського і всієї України Мстислава та в 1020 рік від Хрещення Руси-України 6 червня об 11:00 у приміщенні Рівенського облмуздрамтеатру пройде Конференція «Перший святійший Патріарх Київський і всієї України –Мстислав» за участю високого духовенства православних церков України та греко-католицької церкви, сина патріарха Ярослава Скрипника, голови Всеукраїнської організації «ПоміснаУкраїна» Петра Ющенка.
Як повідомив співорганізатор конференції, голова крайового Братства Святого Апостола Андрія Первозваного Микола Вельгус, основна мета цього заходу - відзначити світлу пам’ять дещо призабутого Патріарха Мстислава (Скрипника). Людина, яка доклала неабияких зусиль для створення в незалежній державі української помісної церкви. «У своєму заповіті він закликав до об’єднання всі українські православні церкви. Гадаю, сьогодні нам варто вкотре пригадати це та вшанувати автора заповіту»– зазначив Микола Вельгус.
Очікується, що у заході візьме участь Предстоятель Української автокефальної православної церкви, митрополит Української православної церкви Київського патріархату, владика Української греко-католицької церкви.
Також очікується приїзд сина патріарха Ярослава Скрипника, автора книги «Патріарх Мстислав» богослова і науковця Дмитра Степовика , голови Всеукраїнської організації «ПоміснаУкраїна» Петра Ющенка.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору