Рівне:

Створення та просування сайтів

”Маяк” зупинила ”Славія”

Спорт 04-чер, 2008, 16:399 prov 1 171
Поєдинок пройшов у безкомпромісній боротьбі. Долю його вирішив влучний удар лідера ”Славії” Сергія Дьомушкіна. Всі намагання гостей щось змінити на футбольному полі ні до чого не призвели. Тим часом оржівський ”ОДЕК” сповна скористався осічкою ”Маяка” і впритул наблизився до лідера. Сарненчани залишаються на першому місці (15 очок). ”ОДЕК” має на два менше і гру в запасі. Дванадцять пунктів і перенесена зустріч у ”Славії”. Інтрига в чемпіонаті продовжується і, надіюся, збережеться до останнього туру.
Результати решти ігор: ”Славія” — ”Маяк” — 1:0 (1:2), ”ОДЕК” — ФК ”Вельбівно” — 3:0 (4:1), “Случ-Класік” — “Хімік” — 2:3 (перенесений), “Сокіл” — “Полісся” — 4:1, “Штурм-МЕГУ” — “Водник” — 1:0 (+:-), перенесені матчі — “Волинь-Цемент” — “Случ-Класік” — 1:2 (0:7), “Сокіл” — “Водник” — 1:2 (перенесений).
Лише чотири претенденти залишилися на Кубок області з футболу. До сарненського “Маяка”, оржівського “ОДЕКа” та рівненської “Славії” додалося рокитнівське “Полісся”. Аутсайдер чемпіонату області підніс неприємний сюрприз для омолодженого “Штурма-МЕГУ”. Двічі перемігши студентів з однаковим рахунком (1:0), рокитнівські футболісти вийшли у півфінал. У результаті жеребкування визначилися півфінальні пари “Славія” — “Маяк” (матчі пройдуть 4 та 11 червня) та “Полісся” — “ОДЕК” (перша гра відбудеться орієнтовно 25 червня, а з датою повторної визначаються).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору