Рівне:

Створення та просування сайтів

Вперше в історії України 93,2 % українців підтримують чинного президента. Це абсолютний рекорд.

Головна / Війна з московитами / Україна і світ 16-чер, 2022, 19:479 swet 562
 Усі останні події спрацювали проти кремля і додали ще більше визнання, популярності та авторитету Володимиру Зеленському. Чинний Президент проявив неабиякий хист до керування ситуацією в надзвичайний стан, а також започаткував абсолютно новий вид дипломатії – звернення по відеозвязку до світових парламентів, громад, аудиторій.
Вперше в історії України травневе соцопитування показало, що 93,2 % українців підтримують чинного президента та його команду. Це абсолютний рекорд. Якщо ще в січні з цієї цифри відривали на свою користь такі політики, як Порошенко та Тимошенко, то в останньому опитуванні вони просто не фігурують. Більшість опитаних виступили проти багатопартійної системи і так званих 5-х колонок. Також українці майже усі одноголосно підтримують скорочення парламенту вдвічі: "… щоб вони там не протирали штани…", "там є багато випадкових людей" тощо.
нашому президентові сьогодні аплодують стоячи аудиторії в усіх куточках світу. Це незламний президент, незаламної нації та незламної країни. 
І хоча наша українська нація не підкупна, та декому більше не потрібно буде тратитися на гречку по виборчих округах, а, принаймні"  їсти її самому…
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору