Рівне:

Створення та просування сайтів

Окупанти обстріляли об'єкти цивільної інфраструктури на Рівненщині – розпочато розслідування

Рівненська область / Новини регіону 27-чер, 2022, 07:449 prov 1 361
За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів і звичаїв війни, що призвело до загибелі людей (ч. 2 ст. 438 КК України).
За даними слідства, 25 червня 2022 року військовослужбовці країни-агресора, нехтуючи нормами міжнародного права, нанесли ракетний удар по об'єктах цивільної інфраструктури у місті Сарни. Внаслідок ворожого обстрілу 4 людини загинули, особи 2 з них досі встановлюються. Ще 9 людей поранені. З них 2 - в тяжкому стані.
За попередньою інформацією ракети були випущені з території білорусі.
Наразі на місці події тривають слідчі дії, працюють співробітники ДСНС, вибухотехніки та експерти. Спільно з адміністрацією утворена спеціальна комісія, яка встановлює збитки.
Досудове розслідування проводить спільна група слідчих Управління СБУ в Рівненській області та ГУНП в області за процесуального керівництва обласної прокуратури.
Прокурори продовжують вживати всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил російської федерації.
Пресслужба Рівненської обласної прокуратури.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору