Рівне:

Створення та просування сайтів

Зростає кількість пожеж з вини дітей

Останні новини 11-чер, 2008, 16:289 prov 1 256
На Рівненщині лише протягом перших десяти днів червня з вини дітей сталося вже 7 пожеж. Здебільшого це загоряння сміття в підвалі багатоповерхівок або на відкритій території поблизу житлових будинків.
Однак, є випадки, коли ігри малолітніх пустунів із сірниками призводять до серйозних пожеж. Так, 7 червня в селі Голубне Березнівського району по причині дитячих пустощів із вогнем 4-х річного Іванка полум’я майже повністю знищило дерев’яний хлів в господарстві його батька. Схожий випадок стався 10 червня в місті Костопіль в господарстві пані Наталії 1961 року народження, де з вини її семирічного онука Данила вогонь ледь не знищив будівлю літньої кухні. Завдяки вчасним та професійним діям бійців Народної служби порятунку 01 дані пожежі не встигли набути великих розмірів та завдати значних матеріальних збитків. І що саме головне – ніхто з дітей не загинув.
Хоча всі напевно пам’ятають ті трагедії, що мали місце на Рівненщині протягом останніх років. Лише у 2003-2007 роках безжальний вогонь забрав життя сімох діточок, найстаршому з яких було тільки чотири роки. Нажаль, не став винятком на трагедії з дітьми і цей рік. На пожежах в Березнівському та Рокитнівському районах у січні-травні вже загинуло 4 маленьких громадян віком від 2 до 5 років. Як свідчить аналіз даних фактів, саме безвідповідальність та безтурботність дорослих, що залишали в своїх оселях на видному місці сірники та запальнички, стала причиною цих страшних трагедій.
Напевно, немає більшого горя на землі, ніж коли батьки ховають своїх дітей. Їм би жити на радість та втіху родині, а вони йдуть з життя через таку дрібничку, як пустощі з сірниками.
Шановні батьки! Головне управління МНС України в Рівненській області вкотре звертається до Вас: бережіть життя своїх дітей! Не залишайте їх наодинці без нагляду дорослих. Виховуйте у малюків поважне ставлення до вогню та правил пожежної безпеки. А головне, щоденно особистим прикладом переконуйте дітей у необхідності суворого дотримання вимог пожежної безпеки.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору