Рівне:

Створення та просування сайтів

Директорку товариства підозрюють у заволодінні майже 1,9 млн грн під час ремонту мосту на Сарненщині

Рівненська область / Новини регіону 28-лют, 2023, 16:259 prov 992
За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури директорці приватного товариства повідомлено про підозру у заволодінні бюджетними коштами в особливо великих розмірах, їх легалізації, а також службовому підробленні, що спричинило тяжкі наслідки та використанні завідомо підроблених документів (ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 209, ч. 2 ст. 366, ч. 4 ст. 358 КК України).
У ході розслідування встановлено, що 38-річна жителька Сарненщини, обіймаючи посаду директора приватного підприємства, зловживаючи своїм службовим становищем, у 2019 році, під час ремонту мосту поблизу села Ремчиці, Сарненського району, внесла завідомо неправдиві дані до актів приймання виконаних будівельних робіт.
Замовник - Служба автомобільних доріг у Рівненській області, на підставі цих актів оплатив роботи, частина яких насправді не проводилася, а інша -проведена у менших обсягах. Таким чином підприємиця «заробила» майже 1,9 млн грн, які пізніше легалізувала провівши кілька фінансових операцій.
Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ ГУ НП в Рівненській області за оперативного УСР в Рівненській області ДСР НП України.
Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.
Пресслужба Рівненської обласної прокуратури.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору