Рівне:

Створення та просування сайтів

13 років за ґратами за сексуальне насильство над рідною донькою – на Житомирщині засудили батька-ґвалтівника

Новини регіону / Житомирська область / Кримінал 10-бер, 2023, 08:049 prov 1 375
За підтримання публічного обвинувачення ювенальним прокурором Радомишльського відділу Коростишівської окружної прокуратури місцевого жителя визнано винним у зґвалтуванні та розбещенні своєї малолітньої доньки (ч. 4 ст. 152, ч. 2 ст. 156 КК України). 
Йому призначено покарання – 13 років позбавлення волі. 
Також вироком суду інформацію про засудженого включено до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи. 
Ювенальний прокурор у суді довів, що рідний «батько», житель однієї з територіальних громад Житомирського району, упродовж року вчиняв дії сексуального характеру стосовно 12-літньої доньки. 
Потерпіла неодноразово скаржилася матері, однак надійного захисту від неї не дочекалася. Сексуальне насильство пригнічувало емоційний стан дитини, на що звернула увагу шкільний психолог. Після відвертої розмови з малолітньою ученицею працівники навчального закладу викликали правоохоронців. 
Відразу після розкриття злочину дівчинку та її рідну сестричку на виховання прийняла прийомна сім’я, де вони перебувають і дотепер. 
Наразі у суді триває розгляд справи щодо позбавлення обох горе-батьків батьківських прав.    
З дня затримання (жовтень 2021р.) – до набуття вироком чинності обвинувачений перебуватиме під вартою.
Пресслужба Житомирської обласної прокуратури.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору