Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненська влада бореться з нашестям гральних закладів

Останні новини 20-чер, 2008, 13:209 prov 1 205
Координаційна рада з питань профілактики злочинності серед неповнолітніх Рівненського міськвиконкому розглянула подання від начальника МВ УМВС України у Рівненській області Григорія Зарічнюка про участь в азартних іграх осіб, котрі не досягли 18-річного віку.
Гра неповнолітніх в азартні ігри була зафіксована в гральних закладах «Трек», що на вул. С. Бандери, 60а, «Вегас», що на вул. Київській, 40а та «Купідон», що на вул. Київській, 44.
Єдиний важіль впливу, який має міська влада у таких випадках це можливість звернення до Рівненської обласної державної адміністрації з клопотаням позбавити ліцензії тих суб’єктів господарювання в залах ігрових автоматів яких було виявлено неповнолітніх. Після розгляду окремо кожного випадку весь склад координаційної ради одноголосно проголосував за направлення такого клопотання.
Голова координаційної ради Світлана Богатирчук-Кривко запевнила, що всі подібні випадки ми будемо розглядати персонально і приймати послідовні рішення.
Ліцензійними умовами провадження господарської діяльності з організації та утримання тоталізаторів, гральних закладів на території Рівненської області, які були затверджені розпорядженням голови Рівненської обласної державної адміністрації від 22.11.2007 р. № 552 передбачена вимога про здійснення азартних ігор тільки в гральних закладах. Тож всі гральні автомати, котрі знаходяться в магазинах та автомати розміщені не в капітальних будівлях, тобто на вулицях та ринках Рівного, встановлені незаконно.
Станом на перше січня 2008 року в Рівному було офіційно зареєстровано 65 гральних закладів. А вже на сьогоднішній день їх налічується 72.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору